skip_to_main_content
©  Photo:

LUMAGICA – Frozen Kingdom i Aabenraa

Årets mest magiske familieoplevelse ”LUMAGICA – Frozen Kingdom” bliver afholdt i Aabenraa mellem d. 5. november og den 30. december 2021.

Isdronningen byder velkommen i sit rige, hvor isfolket og andre eventyrlige figurer gemmer sig i det frosne vinterlandskab. En uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke.

 

Åbningstider 

Alle hverdage og søndage har vi åbent på “LUMAGICA – Frozen Kingdom” fra kl. 16.00 – 21.00. Fredage og lørdage har vi åbent fra kl. 16.00-22.00. Se alle åbningsdage her 

 

Billetpriser

Tag hele familien med og oplev en uforglemmelig fantasifuld dag med interaktive oplevelser, lyskunst, musik og lækker mad og drikke. Der er et tillæg på billetterne ved køb i døren. Vi anbefaler derfor at man køber sine billetter inden man ankommer til LUMAGICA.

0-2 år: Gratis

3-12 år:  Normalpris 75 kr. // I døren 90 kr. //

13 og opefter:  Normalpris 165 kr. // I døren 185 kr. //

Køb dine billetter her

 

Timeslots

For at minimere kødannelse og dermed sikre den bedste oplevelse for alle, skal man købe billet til et bestemt tidspunkt, når man køber sin billet online. Det forventes, at man ankommer så tæt på det tidspunkt man har købt til som muligt, men man mister naturligvis ikke sin plads, i tilfælde af forsinkelser. 

Du kan se på billetten, hvilket tidsinterval du har valgt som ankomsttidspunkt. Det er indenfor denne halve time, at du skal ankomme til lysfestivalen. Du må blive så længe du vil indenfor vores åbningstid. 

Alternativt kan du altid købe din billet i døren.

 

Find vej

”LUMAGICA – Frozen Kingdom” afholdes i parken ved Brundum Slot. 

Kommer du med offentlig transport til Aabenraa Station kan man gå 15 min til parken eller tage videre med bus 5. Vi anbefaler at du ser mere via Google Maps eller www.rejseplanen.dk

Vi har stillet parkeringspladser til rådighed ved Arena Aabenraa.

Hvis disse pladser er fyldt op kan du finde parkering på de omkringliggende veje; Dronning Magrethes vej, Bag Møllen og Møllemærsk.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

LUMAGICA’s lysfestivaler er kendt for de umådelig mange lys og smukke lysskulpturer, hvoraf nogle af dem når en højde på op til 12 meter. Sidste år tiltrak LUMAGICA 55.000 gæster på én lysfestival – i år er forventningerne at have lige så mange besøgende på hver enkelt lysfestival. 

I år har LUMAGICA udvidet så gevaldigt, at alle landsdele får besøg af en lysfestival. Hver lokation får sit eget tema og vil blive helt unikt. De forskellige tematikker er Spooky LumiNights, Frozen Kingdom, Enchanted Winter Forest og Christmas Wonderland.

Glæd dig til de unikke udendørs lysfestivaler med forskellige temaer og designs. Besøg en magisk park, hvor alt er gennemtænkt, specialdesignet og unikt for lige netop dén park.